Itsenäisyys -retriitti
Nov
14
to Nov 18

Itsenäisyys -retriitti

Todellinen itsenäisyys tarkoittaa minulle yhteyttä minussa ilmenevään suurempaan voimaan, joka mahdollistaa sen, että voin autenttisesti elää elämääni ilmentäen tätä voimaa. Identiteettini ei ole riippuvainen mistään ulkopuolellani olevasta vaan nojaa minussa olevaan voimaan, josta käsin luon yhteyden maailmaan ympärilläni.

Lue lisää tästä linkistä.

View Event →
Suufi -seminaari Helsingissä
Aug
17
to Aug 19

Suufi -seminaari Helsingissä

Suufilaisuus saattaa meidät lähemmäs korkeampaa energiaa ja kutsuu esiin sisällämme olevan muutoksen voiman.

Perinteisten suufilaisten harjoitusten, kuten laulamisen ja Pyhien Nimien toiston avulla osallistujat ohjataan jakamaan autenttinen kokemus, joka avaa heidän sydämensä elämän mystiikkaan ja kauneuteen; siis heidän omaan itseensä.

Jos tunnet itsesi, tunnet Jumalan. Tämä on elämäksi kutsutun pelin tarkoitus. Uwaysi-systeemin kulmakivi on erittäin yksinkertainen sääntö: jumalallisessa pelissä, jota kutsumme elämäksi, on vain yksi pelaaja, sinä.

Ainoa, jonka Jumala haluaa sinun näkevän, olet sinä itse syvyydessäsi, koska juuri siellä Hän piileksii.

Shaykh Burhanuddin on läpikotaisin moderni ikivanhan perinteen mystikko, joka sai kutsun Suufilaisuuden tielle nuorella iällä. 

Hän on vastaanottanut henkisen tiedon ja voiman Naqshbandi-suufiveljeskunnalta, joka on yksi ikiaikaisimmista ja autoritatiivisimmista neljästäkymmenestä olemassaolevasta suufilaisveljeskunnasta ja tunnettu halki aikojen erilaisilla nimillä kuten ”Viisauden Mestarien koulu” ja ”Rakkauden Tie”. Shaykh Burhanuddin tapasi tulevan opettajansa, Shaykh Nazim al Haqqanin, olkoon hänen salaisuutensa pyhitetty, ensimmäistä kertaa kutsuessaan tämän saksalaiseen kotikaupunkiinsa. Niin vaikuttunut oli tämä 19-vuotias nuorukainen mestarin, veljeskunnan maailmanjohtajan voimakkaasta olemuksesta, että hän pyörtyi keskelle tietä. Tämän jälkeen Burhanuddin oli jatkuvasti rakastetun Mestarinsa vierellä, seuraten tätä ympäri maailmaa levittämässä erityistä suufilaista armon ja rakkauden kosketusta.

Vaeltavana dervissinä ja opettajan tehtävään nimitettynä shaykhina (henkinen opettaja), Shaykh Burhanuddin matkustaa ympäri maailmaa kutsuen ihmisiä heräämään elämänsä merkitykseen ja tarkoitukseen, muistamaan ylemmän alkuperänsä sekä päämäärän, joka heitä odottaa, auttaakseen heitä elämään sydämen rauhallista, onnellista ja kiitollista elämää.


Lisää Shaykh Burhanuddinista ja suufilaisuudesta: www.sufiway.eu
Lisää Uwaysi-systeemistä: http://sufiway.eu/uwaysi-system/
Shaykh Burhanuddinin Youtube-kanava: https://www.youtube.com/channel/UC_XcrX6V51ebwAol9_zHfEQ

Kurssin kieli on englanti (suomeksi tulkattuna).
Kurssimaksu 175€ kesäkuun loppuun saakka ja sen jälkeen 200€. Hintaan sisältyy lounas la-su.
Perjantai-ilta on maksuton kaikille.

Aikataulu:
Pe 20-23
La 10-20
Su 10-17

Varaukset ja lisätietoja:
Hannah Savolainen
hannasav4@gmail.com
+358 44 2420566"

View Event →
Magnesia -festivaali
Aug
3
to Aug 5

Magnesia -festivaali

Palaan kesän luovalta tauolta Magnesia -festivaalien muodossa. Perjantaina pidämme yhdessä ystäväni Kirsi Salon kanssa työpajan nimellä Keskusteluja Kirsin ja Aaron kanssa. Sunnuntaisessa työpajassani aiheena 7 askelta henkiseen kasvuun.

View Event →