Back to All Events

Luottamus -retriitti


Järjestän tämän retriitin, jotta meidän on mahdollisuus kokeamitä luottamus käytännössä on. Emme tyydy konseptiin ja tai ajatuksiin luottamuksesta, sillä ne yksinään eivät johda muutokseen.

Kohtaamme yhdessä myös niitä esiin nousevia menneisyyden tekijöitä, joiden vuoksi emme luota. Kuten myös sitä, miten se näkyy käytännössä, että emme luota. Sille on hyvä syy, ettemme luota ja syitä ei kannata sivuttaa, sillä silloin sivuutamme jotain sellaista, joka auttaisi meitä todella tuomaan luottamuksen osaksi elämäämme.

Iso osa toiminnastamme perustuu epäluottamukseen ja se voi hellittää syvällä vain löytäessämme omakohtaisen kontaktin siihen elämän voimaan, joka palauttaa luottamuksen meihin.

Retriitti vaikuttaa kokonaisvaltaisesti koko elämäämme, koska luottamus vaikuttaa kaikkeen. Työhön, ihmissuhteisiin, harrastuksiin, itsensä toteuttamiseen jne. Perimmäinen vaikutus syntyy siitä, että parannamme kontaktia siihen elämän voimaan, josta kaikki henkisyys puhuu.

Lue lisää ja ilmoittaudu täältä.

- A.Löf

Later Event: August 3
Magnesia -festivaali