7 askelta antautumiseen Magnesia -festivaaleilla

Magnesia- festivaali on täällä taas. Tai siis ei vielä, mutta kesällä :) Jo kolmatta kertaa olen mukana aloittamassa duunit kesäisen syväsukelluksen (loma mun kielellä) jälkeen.

Mulla on aina jotain poikkeuksellista sanottavaa festivaaleilla (saiskohan tätä sanoa festariksi, se ois jotenkin siisitimpää), koska joka kesä mulla on pari kuukautta aikaa omalle tutkimukselle. Laatuaikaa rakkaan kanssa, ihan kaksistaan. Siis elämän, tietoisuuden, lähteen.

Tällä kertaa avaamme työpajassa ASKELIA ANTAUTUMISEEN. Miten me konkreettisesti kuljemme unitilasta heräämisen hetkiin ja lopulta rakkauden syliin? Mukana olemalla saat kosketella rakkautta ja tunnustella sekä ottaa omia askeleitasi kohti sitä.

Tämä on kutsu mukaan. Liput kannattaa varata täältä nyt, niin saat 10% alennusta. Alennuksen saat 1,2 tai 3 päivän lipusta käyttämällä AAROLOF -koodia holvissa. Samalla keräät kolehtia myös mun duunille. Kiitän siitä.

Mukava jos tuut. Aiempina vuosina tila on ollut tupaten täynnä. Tällä kertaa pidän siellä omat talkoot ja sen lisäksi myös Kirsin (Salo) kanssa istutaan alas ja annetaan virrata. Ajatuksella on leikitty jo muutama vuosi (?), joten hauskaa on varmasti sen lisäksi, että kosketellaan jotain todellista.

Nähhään toivon mukaan siellä. Kaikkea hyvää.

aaro löf.jpg
Aaro Löf